Læs hvordan du kan spare op til 6.000 kr. om året

Er der noget bedre end at spare penge ved at lave en lille ændring uden at mærke forskel? Ja, det er det, men det er stadigvæk en god ting ;). Du kan faktisk spare op til 6.000 kr. om året ved at skifte noget du allerede har ud med det det samme. Hvis du ikke allerede har gættet det, så er der tale om A-kasser.

Dette vil du lære i dette indlæg

  • Sådan vælger du den bedste A-kasse
  • En A-kasse er ikke dårligere, fordi den er billigere
  • Værktøjer til at gøre arbejdet for dig

Er du lige kommet på arbejdsmarkedet, så har du sikkert allerede fundet den “bedste” A-kasse, fordi du vil have den mest relevante – men du finder sandsynligvis ud af, at du betaler for meget for din nuværende A-kasse, der findes altså en billigere en. Det er ikke en hemmelighed, at mange i Danmark betaler for meget for deres nuværende A-kasse. Du er måske selv klar over det, men du har måske ikke overskud til at skifte den? Det er faktisk ikke så svært. Kan du spare penge, så bliver det kun nemmere. *hint*

De fleste skifter mobilabonnement en gang om året, fordi der er penge at spare. Processen fungerer på samme måde med A-kasser, man skal bare bestille en ny A-kasse, så sørger den nye A-kasse for at afmelde den gamle. En nummerportering (flytte fra eksempelvis TDC til Oister) fungerer på samme måde.

Fedt… Hvilken A-kasse skal det så være?

Du har sikkert læst, hørt eller set reklamer for en masse A-kasser, men hvilken er i virkeligheden den rigtige for dig? Rent teoretisk kunne du vælge frit, fordi alle A-kasser har en fælles dagpengesats, der bliver reguleret år for år. Men hvis alle A-kasser har den samme dagpengesats, hvorfor er der så forskel på priserne? Det er der, fordi der er forskel på de arbejdsområder, A-kasserne er specialiseret i. Det kan altså være en fordel at vælge A-kasse efter fagforbund. Af disse grunde er det ikke muligt at udpege en helt bestemt A-kasse, der passer for alle. Det samme gælder mobilabonnementer – der er fordele og ulemper. Det afhænger af de krav, du stiller. Ønsker du en fagforening, der kan hjælpe dig med spørgsmål?

Er du ligeglad med fagforeninger og andre “fordele”, så skal du gå efter prisen. Mange bruger jo kun en A-kasse som en sikkerhed, hvis de mister deres job eller ikke kan finde et job senere i livet. Husk, alle A-kasser har samme dagpengesats. Du skal derfor ikke tro, at du vil få flere penge udbetalt, hvis du har en dyr A-kasse.

En vigtig ting er også at læse om de forskellige A-kasser, samt hvor tilfredse deres kunder er. En hurtig søgning på Google vil kunne hjælpe dig ret meget.

Du behøver faktisk ikke lede selv (GRATIS VÆRKTØJ)

Det virker sikkert forvirrende, at du skal tage stilling til så mange ting, når du leder efter en A-kasse. Man kan altid godt bruge en ekspert, der i det mindste kan sortere de dårligste valg fra. Dette findes der faktisk, og det er et gratis værktøj, der kan spare dig op mod 6.000 kr. årligt. Klik på den nedenstående knap og få adgang til værktøjet eller klik her:

Det fungerer på denne måde: Du fortæller om din nuværende situation, altså hvilket job du har, og hvilken fagforening og/eller A-kasse du har på nuværende tidspunkt. Derefter går der en flok eksperter ud på afsøger markedet efter dine behov. Eksperterne præsenterer derefter 2-3 A-kasser der er billigere for netop dig. Resultat: Du sparer penge, op til 6.000 kr. om året.

En A-kasse giver dig økonomisk sikkerhed

Der er egentlig ikke noget krav om, at man skal være medlem af en A-kasse. Det er dog meget fordelagtigt, hvis du skulle gå hen og miste dit job, og så er du ikke medlem af en A-kasse. Dette giver dig et stort problem, fordi du så ingen indkomst har. Det er en rigtig rigtig god idé at være medlem af en A-kasse, fordi du så får dagpenge. Det er ikke altid, at du bare kan komme over på kontanthjælp, da der er stramme regler for dette. Du må eksempelvis ikke eje ting som huse og sommerhuse.

Man kan altså se en A-kasse som en forsikring. En forsikring, der dækker mod arbejdsløshed. Du har allerede en del andre forsikringer, så hvorfor ikke få en af de mest vigtige: A-kasse?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *